Bıyıkoğlu: 'Biz birlikte Trabzon’uz'

  AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, partisinin Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, teşkilatlarla bir araya gelmenin önemine vurgu ya

Bıyıkoğlu: 'Biz birlikte Trabzon’uz'

 

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, partisinin Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, teşkilatlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, karşılıklı fikir alışverişiyle problemlerin daha iyi çözüme kavuşacağını söyledi. Merkez İlçe’nin Trabzon’un ana gövdesi olduğunu kaydeden Bıyıklıoğlu, “Trabzon Halkı merkezle sürekli iç içe olmuştur” dedi.  Doğrular üzerine yapılan siyasetin her zaman doğru sonuçlar vereceğini dile getiren Bıyıklıoğlu, “Ülke son on yıldır doğru bir şekilde yönetiliyor. Bugün Avrupa’nın gıptayla baktığı bir ülke konumuna geldik. Kamu borcu ilk defa Avrupa’da ki en iyi duruma geçti” ifadelerine yer verdi. Bıyıklıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Burada bir itirafta bulunayım, aslına bakmak isterseniz Trabzon'da bilen arkadaşlar, biliyor hemen hemen her geldiğimde bir mahallemizi ziyaret ediyoruz ve dostlarla, gönül dostlarımızla mahallelerimizin meselelerini paylaşıyoruz. Bizim için birçok önemli biz birle bin oluyoruz, biz binle milyonlar oluyoruz. Trabzon ve Türkiye oluyoruz.” Hep memleket sevdası içerisinde, Trabzon’da ve Türkiye’de bir taşın üstüne bir taşta biz koymaya çalıştığının altını çizen Bıyıklıoğlu, “O taş koyanlardan biri elinizde bir damla, bir büyük, harekette bir nefer olmaya gayret ettik. Ve bu çerçevede bugün artık Dünya’nın önünde saygı ile ayağa kalktık, Grup liderimiz Büyük ustamız, Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu ülkeyle bugün artık hedef gösterilen bir ülke haline gelebildik. İşte bu örnek gösterilen ülkede bizlerde payımıza düşeni alıyoruz. Trabzon olarak İnsanımız olarak ve biz diyoruz ki, bu payı birlikte daha büyütelim, daha da üretelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler