Bıyıklıoğlu'ndan Boks Kulübü'ne ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Osmanlı Boks Kulübü'nü ziyaret etti.     Bıyıklıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyarette kulübün çalışmaları hakkında bilgi aldı.    Bıyıklıo

Bıyıklıoğlu'ndan Boks Kulübü'ne ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Osmanlı Boks Kulübü'nü ziyaret etti.     

Bıyıklıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyarette kulübün çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
   
Bıyıklıoğlu, bu tür sporların insanın özgüvenini arttırdığını ancak ahlaki değerlerin sporun daima ilk kuralı olması gerektiğini belirtti. 
     
Boksun, insan bedenine tahribat vermeyen bir gösteri sporu olarak kalması gerektiğini ifade eden Bıyıklıoğlu, ''AK Parti hükümeti olarak daima spor ve sporcularımızın yanında olduk. Başarılı sporcularımızla her zaman övündük. Bu kardeşlerimizin yanlarında olmak bizim başlıca görevimiz oldu.
 
Şanlı bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşı'mızı okutturan şampiyon sporcularımızla ne kadar övünsek azdır. Şampiyonların memleketi Trabzon'umuzda çalışmalarınızı canı gönülden destekliyor, daima sizlerin yanında olduğumuzu unutmamanızı istiyoruz'' dedi. 
   
Eski bir sporcu olarak Osmanlı Spor Kulübü'nün çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılarıyla kıvanç duyduğunu dile getiren Altunbaş ise sporcuların ilk madalyasının okullarında alacakları başarılı karneleri olacağını söyledi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel