Birşey olmaz dedi boğa yoldan aşağı uçtu!

O adam konuştu: Genelde rahatım

Birşey olmaz dedi boğa yoldan aşağı uçtu!
RİZE'nin Pazar İlçesi'nde güreşen iki boğadan birinin yoldan aşağı yuvarlanma anını, "Bir şey olmaz, bırakın" ifadeleriyle kayda alan Şefik Pisikoğlu'nun görüntüleri, sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Hakkındaki, "Ne rahat adam" yorumlarını değerlendiren Pisikoğlu, "Genelde rahatım" dedi.

Olay Pazar İlçesi Akbucak Köyü'nde meydana geldi. Şefik Pisikoğlu'nun, ABD Başkanı'nın göreve geldiği yıl doğduğu ve koyu renginden dolayı 'Obama' adını verdiği boğası, bir tarafı uçurum olan dar bir yolda bir başka boğa ile karşılaştı. Şefik Pişikoğlu, çevredekilerin telaşlanmasına rağmen, "Bir şey olmaz, bırakın. Müdahale etmeyin, ederseniz düşer" dedikten sonra iki boğanın kapışmasını kayda almaya başladı. O sırada Obama adlı boğanın sürüklediği diğer boğa, yoldan aşağı ormanlık alana yuvarlandı. Çevredekiler panik yaşarken, rahatlığı elden bırakmayan Şefik Pişikoğlu ise, "Bir şey olmaz, korkma" dedi. Ormanlık alana düşen boğa ağaçların arasında uzun bir süre çabaladıktan sonra tekrar yola çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izlenme rekorları kırdı.

"GENELDE RAHATIM"

Yaşadıklarını anlatan Şefik Pisikoğlu, boğası Obama'nın bir başka boğa ile güreşe tutuştuğu sırada olayın olduğunu belirterek, "Bir şey olmaz dedim ama oldu. Boğanın kendini kollaması lazımdı. Arkayı göremeyince aşağı gitti. Görüntüler sosyal medyada çok ilgi gördü. Herkes benim için, 'ne rahat adam' yorumu yapıyor. Genelde rahatım, hiç sinirlenmem" diye konuştu.

Video hazırlanıyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel