Birine kaynanası küfür etti birine ise...

Trabzon’da son dönemlerde kadına karşı şiddet olaylarına artış olduğu gözlemlenirken şiddetin boyutları ürkütmeye başladı. Son iki gün içerisinde 155 telefonlarına gelen “eşim bana şiddet uyguluyor.”yardım edin çağrılarında şiddetin sadece darp olmadığı o

Birine kaynanası küfür etti birine ise...

Trabzon’da son dönemlerde kadına karşı şiddet olaylarına artış olduğu gözlemlenirken şiddetin boyutları ürkütmeye başladı. Son iki gün içerisinde 155 telefonlarına gelen “eşim bana şiddet uyguluyor.”yardım edin çağrılarında şiddetin sadece darp olmadığı ortaya çıktı.

“BİR AYLIK HAMİLEYİM YARDIM EDİN”

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Büyükdere Mahallesinde yaşan 20 yaşındaki genç kız S.Y bir aylık eşi tarafından hamile bırakılarak terk edildiği gerekçesi ile polis ekiplerinden yardım istedi.

Eşimi aileler istemedi

Hamile şekilde ilçede bulunan ilçe emniyet müdürlüğüne giderek yardım isteyen S.Y, “ Bir aylık hamileyim ve eşim kendi aile ve benim ailem tarafımdan istenmediği düşünerek beni bir başıma koyarak evden ayrıldı. Bana bakmayan eşim yüzünden bende bir aylık bebeğim ile ortada kaldım. Bana yardımcı olun.”dedi.

Polis ekiplerine gelerek sığınma talebinde bulunan S.Y hastaneye getirilerek doktor raporu alındıktan sonra Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne getirildi.

KAYNANAM BANA KÜFÜR ETTİ!

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürbinar mahallesinde yaşayan Y.S (32) sekiz yıllık eşi tarafından silahla tehdit edildiği gerekçesi ile polis ekiplerinden yardım istedi.

Belinden silahı çıkardı!

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eşi K.S (32) hakkında suç duyurusunda bulunan Y.S, “Sekiz yıllık bir evliliğimiz vardı. Aramızda şiddetli geçimsizlik olduğu için bir aydır evden ayrıldım ve  annemin evinde yaşamaya kara verdim.  Bir ay sonra eşim annemin evinin önüne gelerek benimle barışmak istedi. Bende bu talebi geri çevirdim. Bunun üzerine çığlına döndü ve benimle annemi belindeki silahı çıkarak tehdit etti.”şeklinde iddialar bulundu.

Kaynanam bana küfür etti

Y.S’nin şikayeti üzerine sinirli koca K.S göz altına alınarak İlçe emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradaki ifadesinde K.S, “ eşimin söylediği gibi bir durum olması kendisiyle birlikte barışmak için eve gittiğimde dışarı çıkmadı. Bunun üzerine aradan bir zaman geçtikten sonra eşimle araçta konuştum ve sonrasında tekrar eşimi telefon ile aradım bu sırada kaynanam bana telefondan küfür edince bende ona küfür ettim.”dedi.

Kimseye silah çekmediğini söylene K.S emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler