Bir ömrü yazan aydın

 Gazetecilik mesleğine 30 yıldan fazla hizmet eden Aydın Akdeniz tecrübelerini aktardığı ‘Bir Ömrü Yazdım’ kitabına ikinci imza törenini Trabzon’dan sonra Gümüşhane’de düzenliyor.Bir süre önce Trabzon’un Zeytinlık semtinde bulunan Trabzon sanat evinde oku

Bir ömrü yazan aydın

 

Gazetecilik mesleğine 30 yıldan fazla hizmet eden Aydın Akdeniz tecrübelerini aktardığı ‘Bir Ömrü Yazdım’ kitabına ikinci imza törenini Trabzon’dan sonra Gümüşhane’de düzenliyor.

Bir süre önce Trabzon’un Zeytinlık semtinde bulunan Trabzon sanat evinde okuyucularıyla buluşarak kitabının imza törenini gerçekleştiren Aydın Akdeniz ikinci imza törenini ise memleketi Gümüşhane’de düzenleyecek.

Yarın saat 18.00’da Gümüşhane Kadirbeyoğlu Sanat Sokağında gerçekleştireceği törene tüm Gümüşhaneli vatandaşlar davet eden Akdeniz, " Kitap yazmak zor bir meziyet ben yazar değil gazeteciyim sadece anılarımı yazdım bu kapsamda da Trabzon’a tanıtmış olduğum kitabımı şimdi ise Gümüşhaneli hemşerilerime tanıtmak için bir organize tertip ettim. Tüm hemşerilerim davetlidir."şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel