Bir düğün daha kana bulandı!

Samsun'da gerçekleştirilen düğünde gelin evinin önünde halay çekilirken gelinin kardeşi havaya ateş etti. Ancak kurşun bir kadına isabet ettikten sonra bir erkeğin kafasına saplandı. İstanbul'dan tatil için yakınlarının yanına giden 3 çocuk annesi 30 yaşı

Bir düğün daha kana bulandı!

Samsun'da gerçekleştirilen düğünde gelin evinin önünde halay çekilirken gelinin kardeşi havaya ateş etti. Ancak kurşun bir kadına isabet ettikten sonra bir erkeğin kafasına saplandı. İstanbul'dan tatil için yakınlarının yanına giden 3 çocuk annesi 30 yaşındaki Sevgi Ölmez hastanede öldü, 3 çocuk babası 35 yaşındaki Eyüp Sezen yoğun bakımda. Kaçan maganda genci ise polis her yerde arıyor. Olayın meydana geldiği mahallede geçtiğimiz yıl da yine İstanbul'dan tatile giden 8 yaşındaki Damla Karadağ, maganda kurşunuyla ölmüştü.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Aşağı Çinik Mahallesi'nde bugün gerçekleştirilen Esin E. (Ergör) ile Erkan O.'nun (Onaran) maganda kurşunuyla düğünü kana bulandı. Gelin Esin E.'nin babası Vahit E.'nin evinin önünde gelinin evden çıkışı sırasında halaylar çekilmeye başlandı. Bu sırada gelinin 23 yaşındaki kardeşi E.E. (Engin Ergör) tabancayla havaya bir el ateş etti. Ancak çıkan kurşun halay çekenler arasında bulunan 3 çocuk annesi Sevgi Ölmez'in (30) gırtlağına giriş-çıkış yaptıktan sonra Eyüp Sezen'in (35) kafasına saplandı. Hemen düğüne katılan vatandaşlar tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sevgi Ölmez yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mermi çekirdeğinin kafasında kaldığı belirtilen 3 çocuk babası Eyüp Sezen ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayda hayatını kaybeden Sevgi Ölmez'in, İstanbul'dan tatil için yakınlarının yanına geldiği ve düğüne katıldığı belirtildi.

Olaydan sonra kaçarak kayıplara karışan E.E. ise polis tarafından her yerde aranıyor.

DAMLA DA AYNI MAHALLEDE MAGANDA KURŞUNUYLA ÖLMÜŞTÜ

Aşağı Çinik Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl da İstanbul'dan ailesiyle birlikte yakınlarının yanına giden 8 yaşındaki Damla Karadağ, düğünde açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili tabancanın sahibi muhtar Şakir K. ile silahı kullandığı iddiasıyla yeğeni Harun K.'nin (19) Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler