Bir bilet alın HAYAT KURTARIN

 Volkan Konak Trabzon'a lösemili çocuklar için geliyor. Geliri çocuklara hastane yapılması için bağışlanacak olan konserin biletlerinin yarısı satıldı.Kuzeyin oğlu ünlü sanatçı Volkan Konak, bu defa sahneye çocuklar için çıkacak. 16 şubat tarihinde Hayri

Bir bilet alın HAYAT KURTARIN

 

Volkan Konak Trabzon'a lösemili çocuklar için geliyor. Geliri çocuklara hastane yapılması için bağışlanacak olan konserin biletlerinin yarısı satıldı.

Kuzeyin oğlu ünlü sanatçı Volkan Konak, bu defa sahneye çocuklar için çıkacak. 16 şubat tarihinde Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenecek olan konserin tüm geliri Trabzon'da Lösemili Çocuklara ait bir hastane yapılması için kullanılacak. 20 liraya satılan biletlerinin yarısı şimdiden tükendi.

ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ

Trabzon'daki konsere seve seve geleceğini belirten Volkan Konak, "Hepsinin özel bakıma, özel ilgiye ihtiyacı var. Onlar hepimizin çocukları… Trabzon'da lösemili çocuklarımıza ait bölgeye hizmet veren bir hastane yapılması için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler