Binlerce kargo paketi kayıplara karıştı

 Özelleştirilmesi 1 Şubat 2010 tarihinde tamamlanan PTT Genel Müdürlüğünün Kargo Dağıtım bölümünde yaşanan skandallar gün yüzüne çıktı. Kargo taşımacılığında kullanılmak üzere yüzlerce araç alarak filosunu genişleten PTT Genel Müdürlüğü’nün 1 Şubat tarihi

Binlerce kargo paketi kayıplara karıştı

 

Özelleştirilmesi 1 Şubat 2010 tarihinde tamamlanan PTT Genel Müdürlüğünün Kargo Dağıtım bölümünde yaşanan skandallar gün yüzüne çıktı. Kargo taşımacılığında kullanılmak üzere yüzlerce araç alarak filosunu genişleten PTT Genel Müdürlüğü’nün 1 Şubat tarihinde ise kargo bölümünün özelleştirilmesiyle de yaptığı yatırımlar anlamsız kaldı. Özel bir şirkete devredilen Kargo Dağıtım işinde kargoları yine PTT Genel Müdürlüğüne bağlı devletin memurları yaparken dağıtımı ise şirket elemanları üstlendi. Sokakları bilmeyen, adresleri bulamayan özel şirket personeli ise vatandaşa gelen kargoları teslim etmeyi bırakın PTT Trabzon merkez Postanesi’nde çalışan iki PTT personelinin bile kredi kartını ‘PTT Trabzon Merkez Postanesi’ adresi yetersiz, bulunamadı gerekçesiyle Ankara’ya iade ettiği ortaya çıktı. 
 
KREDİ KARTIMI KİME VERDİNİZ?
 
Yaşananlar ise sadece bununla sınırlı değil. Ali İhsan Boran isimli bir vatandaş da 20 gün önce İstanbul’a tatile gitmeden önce kredi kartını almak için Trabzon PTT Kargo Dağıtım Merkezi’ne gitti. Kartın henüz Trabzon’a ulaşmadığını öğrenen Boran da İstanbul’a kızının yanına tatile gitti. Kısa bir süre sonra geldiğinde kartını almak isteyen Boran ise tekrar dağıtım şirketine ulaştığında ise şok oldu. "Bana imza atarak Kredi kartımı aldığımı söylediler. Evimde 20 gündür yoktum. İmza attın kartını aldın diyorlar. Böyle saçmalık olur mu. ben imza atmadım. Benim adıma başkası nasıl imza atabilir. Kimlik kontrolü yapmıyorlar mı" diyerek tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel