Bingöllü öğrenciler Trabzon'da

Bingöl'den gelen 18 öğrenci Trabzon'u gezdi.Bingöl'ün Solhan ilçesindeki Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu'ndan 18 öğrenci ve 3 idareci, Karadan Denize-Denizden Karaya adlı proje kapsamında Akçaabat Mersin Şehit Engin Saraç İlköğretim Okulu'nun d

Bingöllü öğrenciler Trabzon'da

Bingöl'den gelen 18 öğrenci Trabzon'u gezdi.

Bingöl'ün Solhan ilçesindeki Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu'ndan 18 öğrenci ve 3 idareci, Karadan Denize-Denizden Karaya adlı proje kapsamında Akçaabat Mersin Şehit Engin Saraç İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak Akçaabat ilçesine geldi.

Proje çerçevesinde Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Akçaabat Orta Mahalle, Boztepe ve Sera Gölü'nü ziyaret eden misafir öğrencilere, Akçaabat Mersin Şehit Engin Saraç İlköğretim Okulu öğrencileri ile velileri eşlik etti.

Şehit Engin Saraç İlköğretim Okulu Müdürü Abdulvahap Altın, projenin amacının, genç nesillerin yaşadıkları yere göre coğrafi ve ekonomik farklılıkları olan diğer yerleri görmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Bingöllü öğrenci ve idarecilerin 4 gün boyunca misafirleri olduğunu ifade eden Altın, ''Bingöl'lü öğrenciler, bizim öğrencilerimizin evlerinde kaldı. Misafir öğrenciler ilk defa denizi görme fırsatı da buldu. Proje kapsamında gelecek yıl biz de Solhan'a öğrencilerimizle birlikte gideceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel