Bilişim Sınıfı Kuruldu

 Boya ve döşemesi yapılarak öğretmen masası ve koltuğu, perde, akıllı tahta, bilgisayar, öğrenciler için özel masa, sandalye ve dolap alınan sınıfın açılışını, Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Saral birlikte yaptı. Kaymakam Arslan, eğitime katkıla

Bilişim Sınıfı Kuruldu

 

Boya ve döşemesi yapılarak öğretmen masası ve koltuğu, perde, akıllı tahta, bilgisayar, öğrenciler için özel masa, sandalye ve dolap alınan sınıfın açılışını, Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Saral birlikte yaptı.
 
Kaymakam Arslan, eğitime katkılarından dolayı Saral'a teşekkür ederek, "Sevgili başkanımız öğrencilerimiz için güzel bir sınıf yaptırmış. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah öğrencilerimiz burada yapacakları başarılı çalışmalarla ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler sunacaklar" dedi.
 
Saral ise öğrencilere güzel bir sınıf kazandırdıklarını belirterek, "Sınıf gerçekten güzel olmuş. Öğrencilerimiz için, eğitim için imkanlarımızı sonuna kadar zorlayacağız. Eğitim için ne yapsak azdır. Bundan sonra da okulun eksiklerine elimizden geldiğince katkı vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler