Bilgin kadına şiddeti kınadı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin dur durak demeden Trabzon’u arşınlamaya devam ediyor.İlk olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 80 destek vererek Türkiye rekoru kıran Hayrat İlçesi’ni ziyar

Bilgin kadına şiddeti kınadı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin dur durak demeden Trabzon’u arşınlamaya devam ediyor.

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 80 destek vererek Türkiye rekoru kıran Hayrat İlçesi’ni ziyaret eden Müminhan Bilgin dünya lideri Erdoğan’a verdikleri destekte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Teşkilatlara kıymet vermeyen partilerin akıbetlerinin geçmişte olduğu gibi hezimet olduğunu ifade eden Bilgin, ‘AK Partimizi bugüne taşıyan yegane güç teşkilatlarına verdiği önemdir.

Teşkilatlarımızda bunun bilincinde olarak AK Parti’mize her defasında yücelterek rekorlara imza atmışlardır. Yeni ve Büyük Türkiye yolunda Trabzon üzerine düşeni yapmaya devam edecek bu seçimlerde gücünü yeni kıracağı rekorlarla gösterecektir’ dedi.

KADINA ŞİDDETİ HEP BİRLİKTE ÖNLEYECEĞİZ

Açıklamalarında Türkiye’de Özgecan Aslan’ın canice katledilmesinin büyük üzüntüsünün yaşandığına da değinen aday adayı Bilgin ‘Canımız ciğerimiz, yüreğimiz Özgecan’ımız canice katledilmiştir.

Bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir. Türkiye’de son dönemde tırmanan kadına şiddet olaylarının en aza indirilmesi için partimiz organları ve görev verildiği taktirde bizler gereken en yeterli düzenlemeleri yapmalıyız, yapacağız da. Kadınlarımız başımızın tacıdır. Çok şükür ki

Biz ‘kadına el kalkmaz’ geleneğini benimseyen ve uygulayan bir toplumuz. Trabzon’da kadına şiddet olayları Türkiye ortalamasının çok çok altındadır. Hiç olmaması tabi ki ümidimizdir. Kadına şiddet Peygamberimiz Hz. Muhammet S.A.S’nin Veda hutbesine kurşun sıkmaktır. Peygamber Efendimiz veda-i hutbesinde buyuruyor ki ''Eşlerinize, namuslarınıza sâhib çıkın!'' Nasıl oluyorda ''Müslümanım!'' deyip kadınına şiddet uygulayan erkeklerde çıkıyor, doğrusu bunu idrak edebilmiş değilim. İnşallah bu tür olaylarla bir daha karşılaşmayız’ ifadelerini kullandı.

 

ÇAYKARA MARKASINI GÜÇLENDİRMELİYİZ

Çaykara ilçesini ziyarette İlçe Başkanı Temel Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen aday adayı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Müminhan bilgin şehre olan uzaklığı ve coğrafi zorluklarına ragmen eğitimdeki başarısı Trabzon’da ve Türkiye’de adından söz ettiren Çaykara’nın Uzungölü ile de ayrı bir çekim ve cazibe merkezi olduğunu belirtti. Çaykara ilçesi’nin Uzungöl’e gidenler için bir istasyon niteliğinde olabileceğini, bu manada ilçede markalaşma anlamında önemli çalışmalar yapılabileceğini belirten Bilgin ‘Eğer Çaykara turiszm lokasyonunda incelenip, o yönde nokta çalışmalar yapılırsa kısa sürede önemli mesafeler alabilir. Bunun için hap birlikte mücadele edeceğiz’ dedi.

ÇARŞIBAŞI SAHİLİNİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ

Çaykara’dan Çarşıbaşı ilçesi’ne giderek İlçe Başkan Zekeriya Karaçengel ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi ile biraraya gelen Bilgin, teşkilat mensuplarına yoğun ilgilerinden ötürü teşekkür etti. Çarşıbaşı’nın özellikle sahiliyle de ayrı bir güzelliğe büründüğünü ifade eden en güze sahile sahip bir sahil kenti olan Çarşısaşı’nın sahil kıyı şeridini iyi kullanarak, turizm treninden önemli bir pay alabileceğini ifade etti.  Çarşıbaşı’nın Keşan ile de öne çıktığını kaydeden Bilgin bu alandada markalaşma konusuna daha fazla özen gösterilmesi halinde ilçeye önemli katkılar sağlanabileceğinin altını çizdi.

Bilgin ziyaretleri esnasında kendisine büyük teveccüh gösteren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler