Bilal Trabzon'a veda etti

Sudan'a gitmek üzere Rusya'dan Trabzon Limanı'na gelen ve vizesinde yaşadığı problemden dolayı 1 aydır mahsur kalan Muhammet Ali Bilal bugün Trabzon'dan ayrıldı. Haber61'in gündeme taşıdığı Sudanlı Muhammet'in çilesi bugün sona erdi. Tam 1 aydır vize işle

Bilal Trabzon'a veda etti

Sudan'a gitmek üzere Rusya'dan Trabzon Limanı'na gelen ve vizesinde yaşadığı problemden dolayı 1 aydır mahsur kalan Muhammet Ali Bilal bugün Trabzon'dan ayrıldı.

Haber61'in gündeme taşıdığı Sudanlı Muhammet'in çilesi bugün sona erdi.

Tam 1 aydır vize işlemlerindeki problemlerden dolayı Türkiye ve Rusya'ya giriş izni olmayan Muhammet Ali Bilal'in transit vize alabilmesi için Ankara Sudan Büyükelçiliği'nden Diplomat İmam Hüseyin ve bir Türk görevlisi Trabzon'a geldi.

Sudan Büyükelçiliği Diplomatı İmam Hüseyin, Trabzon Emniyeti Deniz Şube Müdürlüğü'nde misafir edilen Muhammet Ali Bilal'in vize işlemlerini yaptırarak Bilal'i önce İstanbul'a oradan da havayoluyla Sudan'a götürecek.

Sochi Limanı ve Trabzon Limanı arasında mahsur kalan Sudanlı Bilal, 31 günde tam 8 gemi seferi yaptığını belirterek, “Trabzon'u hiç unutmayacağım” dedi.

İlgili haberimiz:

Sudanlıya Trabzon-Sochi hapsi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel