Bıçalamak da yetmedi!

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, Turgutlu Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci olan ve düğün salonunda garsonluk yaparak harçlığını kazanan 20 yaşındaki H.K., kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanarak, salonun yanında bulunan çukuru atıldı.Olay, dün saat

Bıçalamak da yetmedi!

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, Turgutlu Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci olan ve düğün salonunda garsonluk yaparak harçlığını kazanan 20 yaşındaki H.K., kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanarak, salonun yanında bulunan çukuru atıldı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Turgutlu'nun Selvilitepe Mahallesi Eski Kemalpaşa Yolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğrenicisi olan ve harçlığını çıkarmak için düğün salonunda hafta sonları çalıştığı öğrenilen H.K., kimliği belirsiz kişiler tarafından düğün salonun dışına çağrıldı.

Salondaki işini bırakarak şahısların yanına giden H.K., bilinmeyen bir nedenle bıçaklandı. Yaralanan öğrenci düğün salonunun hemen yanında bulunan bir çukura atıldı. H.K.'yi görenler durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralı H.K.'yi Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan H.K.'nin durumunun iyi olduğu bildirilirken kimliği belirsiz şahıslar yakalamak için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler