Bıçakçıoğlu ve Kurukız Başkana neden teşekkür etti

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, karla mücadelede kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. Trabzon Büyükşehir

Bıçakçıoğlu ve Kurukız Başkana neden teşekkür etti

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, karla mücadelede kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısının açılışında söz alan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Trabzon’da son yılların en büyük karının yağdığını belirterek, “Karla mücadelede Büyükşehir Beledimiz bizlere her türlü araç desteğinin yanında motorin ve yedek parça desteği verdi. Başkanımız Gümrükçüoğlu her zaman bir ihtiyacımız olup olmadığı konusunda bizleri aradı. Başkanımızın şahsında Kar Koordinasyon Merkezini sevk ve idare eden Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı.

Daha sonra söz alan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise ilçelerine 1.5-ila 2 metre arasında kar yağdığını belirterek, karla mücadelede kendilerine her türlü desteği veren Başkan Gümrükçüoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Kurukız, “Büyükşehir Belediyemiz araç takviyesi yanında kendi araçlarımızda dahil olmak üzere her türlü ihtiyacını karşıladı. Gece gündüz sürdürdüğümüz çalışmalar ile şu anda ilçemizde ulaşıma açılmamış yol kalmadı” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Başkan Gümrükçüoğlu karla mücadeleyi tüm ilçe belediyelerimizle birlikte sürdürdüklerini kaydederek, “Daha öncede açıkladığımız gibi ilçe belediyelerimizle imza altına aldığımız kar eylem planı ile Büyükşehir’in koordinasyonunda ilçe belediyelerimize iş makinesi ayında motorin ve yedek parça desteği verdik. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde son yılların en yoğun karı ile mücadele ettik. Sağ olsun ilçe belediye başkanlarımız de gece gündüz mücadele ettiler. Buradan hepsine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler