‘Bi daha silah taşımayacasun’

Kurban Bayramı tatilini memleketi Rize’de geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tatilin son gününü hemşehrileriyle geçirdi.Babasının köyü Dumankaya’ya giden ve akrabalarıyla bayramlaşan Başbakan Erdoğan’a yol kenarında sohbet ettiği hemşehrileri, “Bayram

‘Bi daha silah taşımayacasun’

Kurban Bayramı tatilini memleketi Rize’de geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tatilin son gününü hemşehrileriyle geçirdi.

Babasının köyü Dumankaya’ya giden ve akrabalarıyla bayramlaşan Başbakan Erdoğan’a yol kenarında sohbet ettiği hemşehrileri, “Bayramın kutlu olsun. Başumuzdan eksuk olmayasun” dedi.

Başbakan Erdoğan ve eşi akşam saatlerinde bayramı geçirdikleri Güneysu ilçesinden ayrılırken, kendisini uğurlayanların tek tek elini sıktı. Bu sırada, Eyüp adındaki akli dengesi bozuk bir gencin belinde silah olduğunu farkeden korumalar panik yaşadı. Ancak silahın oyuncak olduğu ortaya çıktı. Erdoğan da çocuğa “bir daha silah taşımayacasun” diye söz aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel