Beşli teşkilatları gezdi

Milletvekili aday adayı Beşli teşkilatları gezdi ve ‘Kod Adı Koz’ filmini izlediAK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli partisinin Akçaabat, Düzköy, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Ortahisar teşkilatlarını ziyaret etti.Y

Beşli teşkilatları gezdi

Milletvekili aday adayı Beşli teşkilatları gezdi ve ‘Kod Adı Koz’ filmini izledi

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli partisinin Akçaabat, Düzköy, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Ortahisar teşkilatlarını ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde Trabzon'un öncelikli sorunlarını değerlendiren Beşli, Trabzon için yapılması gereken projelerin takipçisi olacağı sözünü verdi.

İkinci üniversite, Arsin yatırım adası, güney çevre yolu, havaalanı 2. pisti konularının Trabzon için olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Beşli, “Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın bu konularda vermiş olduğu sözlerin takipçisi ise ben olacağım” dedi.

Öte yandan Beşli, AK Parti teşkilatı ile birlikte 'Kod Adı Koz' filmini izledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paralel yapıya karşı vermiş olduğu mücadeleyi anlatan Kod Adı Koz filmi sonrası düşüncelerini ifade eden Beşli, bu yapıya karşı duruşunu her ortamda dile getirdiğini kaydetti. Paralel yapıya karşı mücadelenin süreceğini belirten Beşli, “AK Parti'den sonra ülkemizde yasa dışı oluşumlar ve anti demokratik yollarla siyaset tasarlama dönemi sona ermiştir” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler