Beşköy'ün Bakan Sevinci

Trabzon'un 2000 nüfuslu Beşköy Beldesi sakinleri, merhum Adnan Kahveci'den sonra Mustafa Said Yazıcıoğlu'nun da bakan olmasının sevincini yaşıyor.Beşköy Belediye Başkanı Mustafa Doğan, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli devlet adamların

Beşköy'ün Bakan Sevinci

Trabzon'un 2000 nüfuslu Beşköy Beldesi sakinleri, merhum Adnan Kahveci'den sonra Mustafa Said Yazıcıoğlu'nun da bakan olmasının sevincini yaşıyor.

Beşköy Belediye Başkanı Mustafa Doğan, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli devlet adamlarından olan ve Maliye Bakanlığı yapan merhum Adnan Kahveci'den sonra Mustafa Said Yazıcıoğlu'nun Devlet Bakanı olmasının belde sakinlerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Doğan, ''Bu kadar küçük bir yerleşim yerinden devlet yönetiminde söz sahibi insanların çıkması bizim için gurur kaynağıdır'' dedi.

Belde sakinlerinin Bakan Yazıcıoğlu'ndan özel bir isteklerinin olmadığını ifade eden Doğan, tüm ülke halkı gibi verilen hizmetlerden mutluluk duyacaklarını söyledi.

-BAKAN YAZICIOĞLU: ''O YÖRENİN İNSANLARINI ÖZLEDİM''-

Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu da doğum yeri olan Beşköy'ü özlediğini ifade ederek, ''İlk fırsatta yöreye gitmeyi planlıyorum. O yörenin insanlarını, yöreyi özledim'' dedi.

Bakan Yazıcıoğlu, kendilerinin yetki alanının belli olduğunu ancak üzerlerine düşen bir görev olursa her zaman bu görevi yerine getirebileceğini belirterek ''Bizim yetki alanlarımız bellidir. Yöreye hizmet götürebilecek Bayındırlık ve İskan Bakanımız var. Biz de vatandaşlarımızın sorunlarıyla elbette ilgileniriz. Üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya her zaman hazırız'' diye konuştu.

Beşköy Beldesi sakinleri, beldeden yetişen önemli devlet adamlarından Adnan Kahveci'yi, 1993 yılında Gerede'de geçirdiği trafik kazasında, ''Süper Vali'' olarak adlandırılan Recep Yazıcıoğlu'nu da Eskişehir-Ankara yolundaki trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel