Beşir Atalay Trabzon için ne dedi

Yaklaşan seçimler öncesi, secim güvenliğini sağlamak için gerçekleştirilen toplantıya katılan Atalay, Trabzon Valiliğini ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ndeki Mobese sistemini ziyaret etti. Bakan Atalay'a Bayındırlık ve İskan Bakanı F.Nafiz Özak, Trabzon Val

Beşir Atalay Trabzon için ne dedi

Yaklaşan seçimler öncesi, secim güvenliğini sağlamak için gerçekleştirilen toplantıya katılan Atalay, Trabzon Valiliğini ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ndeki Mobese sistemini ziyaret etti. Bakan Atalay'a Bayındırlık ve İskan Bakanı F.Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Emniyet Müdürü Ferudun Boz eşlik etti.


SEÇİM GÜVENLİ GERÇEKLEŞECEK
Bakan Beşir Atalay, vilayette yaptığı açıklamada, Trabzon'a özel önem verdiğini belirterek, “Yaklaşan seçimler öncesinde 'Seçim Güvenliğini Sağlamak' amaçlı bölge toplantısını Trabzon'da yapmak için Trabzon'dayım. Bölge valililerini ve emniyet müdürleri toplantıya katılacak. Yerel seçimlerin güven içinde geçmesi çok önemlidir. Bu toplantı ile bunu sağlamayı amaçlamaktayız. Valilerimizden sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız. Ben teşkilatlara çok önem veririm. Her gittiğim yerde teşkilatları ziyaret ederim. Trabzon bizim güçlü olduğumuz bir bölge ve bizim için önemli bir bölgedir. Tabi bunun yanı sıra Trabzon denince akla Trabzonspor geliyor. Ben başarısından dolayı Trabzonspor'a başarılar diliyorum” dedi. Trabzon Valisi Nuri Okutan, İç İşleri Bakanı Beşir Atalay'a, ziyaretinin anısına şilt hediye etti.

MOBESE İLE VATANDAŞ GÜVENLİ
Vilayet ziyaretinin ardından Trabzon Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden İç İşleri Bakanı Beşir Atalay, Mobese sisteminde incelemelerde bulunarak Mobese'nin çağdaş bir sistem olduğunu vurguladı. Atalay, “ Suçlarda 2 unsur vardır. Biri suç işlentiden sonra takip ve suçluyu bulma süreci, diğeri ise suçu olmadan önlemek. Mobese bunu en iyi sağlayan sistemdir. Burada Trabzon'da ne oluyor. Her şeyi görmek ve en ince ayrıntısına kadar incelemek mümkündür. Ülkemizde suç oranları %30 seviyede düşmüştür. Bizim amacımız bu oranı en asgariye indirmektir. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın güvenliğidir” dedi. Bakan Atalay'ın konuşmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Atalay'a ziyaretin anısına bir şilt hediye etti.

BELEDİYENİN ADRESİ TRABZON
Mobese ziyaretinin ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret eden İç İşleri Bakanı Beşir Atalay, Trabzon'un kendileri için olan önemini vurguladı. Bakan Atalay,”Ankara'da yapmış olduğumuz 'üçlü olsun güçlü olsun' slogan ile seçimlere start verdik. Belediyecilik anlayışımız tüm belediyelere eşit mesafedeyiz. Trabzon'a şimdiye kadar Gereken katkıyı hükümet olarak verdiğimize inanıyoruz. Ak Parti'nin belediye başkanı olmak çok büyük sorumluluk ister. Bu sorumluluk adayımız Gümrükçüoğlu'nda olduğuna inanıyoruz. Yaptığımız yenilikler ile belediye anlayışında kolaylıklar sağladık. Yerelin yetkilerini yerele bırakarak daha iyi bir hizmet anlayışlında olduk. Trabzon Karadeniz'in merkezidir. Amacımız olan toplantıyı burada gerçekleştirdik. Umarım seçim yarışı barış ve huzur içerisinde tamamlanır” dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, “Biz bakanımızla önemli çalışmalar yaparak ciddi hizmetler verdik. Son derece modern, çağdaş ve güvenli bir şehrimize yatırımlar gerçekleştirdik. Umarım hizmetlerimiz aralık vermeden vatandaşımızla el ele devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel