Beşikdüzü'ne iş makineleri sevk edildi

Trabzon’da gece yarısından itibaren etkili olan yağışlar Beşikdüzü ilçesinde çok sayıda su baskınına neden olurken, Trabzon Belediyesi yağışların yoğun olduğu bölgeye iş makinelerini sevk etti.Trabzon Belediyesi, 2 adet ful donanımlı itfaiye aracı, 2 adet

Beşikdüzü'ne iş makineleri sevk edildi

Trabzon’da gece yarısından itibaren etkili olan yağışlar Beşikdüzü ilçesinde çok sayıda su baskınına neden olurken, Trabzon Belediyesi yağışların yoğun olduğu bölgeye iş makinelerini sevk etti.

Trabzon Belediyesi, 2 adet ful donanımlı itfaiye aracı, 2 adet kombine kanal aracını (faun), 1 adet lastik tekerlekli kepçe, 1 adet lastik tekerlekli ekskavatör, 7 adet yıkama aracı, 7 adet motopomp, ile 5 adet kamyonu ve 50 kişilik ekip, ilçeye gönderdi. Trabzon Belediyesi ekipleri ilçede hayat normale dönene kadar çalışmalarını sürdürecek.

Trabzon Belediyesi gece boyunca Beşikdüzü sokaklarını yıkayarak yarın sabaha kadar tertemiz hale getirecek. Trabzon Belediyesi ekipleri ayrıca Beşikdüzü’nün Çeşmeönü Mahallesi’nde Akgün Ergin’e ait olan ve heyelan tehlikesiyle karşı karşıya olan evi tehlikeden kurtardı.

Öte yandan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin nihai imzalarını TOKİ’de attıktan sonra Ankara programını yarıda keserek Trabzon’a döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler