Beşikdüzü'nde üreticiler toplandı

Beşikdüzü ilçesinde üreticilerin, kredilerini erken ödenmesi ve fındık bahçelerinin sigorta yapılması konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Beşikdüzü Tarım Kredi Kooperatifi'nde düzenlenen toplantıya Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Veli Altun

Beşikdüzü'nde üreticiler toplandı

Beşikdüzü ilçesinde üreticilerin, kredilerini erken ödenmesi ve fındık bahçelerinin sigorta yapılması konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Beşikdüzü Tarım Kredi Kooperatifi'nde düzenlenen toplantıya Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Veli Altunkaş, müdür yardımcısı Haydar Usta, Beşikdüzü Tarım Kredi Kooperatifi Köksal Aydın, Tarım Sigorta şefi Mustafa Temel, Bölge Birliği avukatı Osman Aslan, Beşikdüzü Tarım Kredi Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Hayrettin Gözaçan, köy ve mahalle muhtarlar ile kooperatif ortakları katıldı.

Beşikdüzü Tarım Kredi Kooperatifi başkanı Köksal Aydın konuşmasında, kooperatifin çiftçilerin hizmet sigortası olduğunu belirterek, ''Kooperatifimiz, ortaklarımızın istedikleri zaman ihtiyacı oldukları gübresini, zirai ilacını, tarımda kullandıkları makineleri alacakları bir kurumdur'' dedi.
Toplantıya katılan muhtarlar ile diğer ortaklarda, bu yıl fındığın çok az olması nedeniyle kredi ödemelerinde kolaylık yapılmasını talep ederken, kredisini ödemeyen çiftçilerin ilk olarak kefillerden icra yoluyla paranın talep edilmesine tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler