Beşikdüzü'nde şiddetli yağış

İlçe merkezi Çeşmeönü mahallesinde 3 kişinin sabah saatlerinde toprak altında kaldığı ihbarını alan 112 ve polis ekipleri bölgede incelemede bulunurken, yapılan ilk incelemelerde toprak kayması ve heyelana bağlı ölü ve yaralı olmadığı belirtildi.Konuyla i

Beşikdüzü'nde şiddetli yağış

İlçe merkezi Çeşmeönü mahallesinde 3 kişinin sabah saatlerinde toprak altında kaldığı ihbarını alan 112 ve polis ekipleri bölgede incelemede bulunurken, yapılan ilk incelemelerde toprak kayması ve heyelana bağlı ölü ve yaralı olmadığı belirtildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, ilçelerinde gece saat 01.00’dan itibaren 3-4 saat boyunca şiddetli yağış yaşandığını söyledi. Aktaş, şuana kadar ilçe merkezi ve bağlı köylerinde sel ve heyelana bağlı olarak herhangi bir can kaybı ve olay yaşanmadığını ifade ederek “Ufak çaplı heyelan ve su baskınları oldu ancak çok şükür korkulacak bir şey yok. Kapalı köy yolumuz bulunmuyor. Dün geceden bu yana teyakkuz halindeyiz. İlçede çalışmalarımız sürüyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel