Beşikdüzü şenliğe hazırlanıyor!

 Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 11.düzenlenecek olan Beşikdüzü Mayıs Yedisi Şenliği içni bir toplantı yapıldı.Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 11. düzenlenecek olan Beşikdüzü Mayıs Yedisi Şenli

Beşikdüzü şenliğe hazırlanıyor!

 

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 11.düzenlenecek olan Beşikdüzü Mayıs Yedisi Şenliği içni bir toplantı yapıldı.

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 11. düzenlenecek olan Beşikdüzü Mayıs Yedisi Şenliği içni bir toplantı yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonundaki toplantıya Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Alaattin Aktaş, kaymakamlık olarak Mayıs Yedisi şenliklerinin belediye başkanlığınca tam ve noksansız gerçekleştirilmesi için her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını söyledi. Kaymakam Aktaş, "Vatandaş talep etmediği müddetçe bizim gayretlerimiz hiçbir işe yaramaz. 11.'si yapılacak olan bu şenlikte belediyemize başarılar diliyorum. Tüm kamu kurum ve kuruluşlar olarak bu şenliğin içinde yer alacağız." dedi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise, bu yıl 18-20 Mayıs tarihleri arasında 11.'si gerçekleştirilecek Mayıs Yedisi Şenliği'nin yapılmasına vesile olan 38 deniz şehidini bugün bir kez daha rahmetle andıklarını ifade etti. Uzun, "İlçede 11 yıldır yapılan bu festivalin hepsi de birbirinden güzeldi. İlçemizin tanıtımına büyük katkısı oldu.

Herkes bu şenliğin yapılması için katkı veriyor. Karadeniz'de festival bizimle başlıyor. Bu şenlik bizim olmaktan çıkıyor, bölgesel hale geliyor. Bölgemizin bütün özelliklerini, güzelliklerin bölgeye tanıtmış oluyoruz" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler