Beşikdüzü esnafı isyanda

 Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı ile Beşikdüzü-Trabzon S.S Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İhsan Yücesan yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; “Beşikdüzü Meslek Yüksekokulumuzun beş bölümünün kapatılması şoför e

Beşikdüzü esnafı isyanda

 

Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı ile Beşikdüzü-Trabzon S.S Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İhsan Yücesan yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; “Beşikdüzü Meslek Yüksekokulumuzun beş bölümünün kapatılması şoför esnafımızı ve ilçemizi doğrudan ilgilendiren bir konudur.

Böyle bir kararın alınması demek Beşikdüzü şoför esnafının bitmesi demektir. Okulumuzun öğretim üyesi, okulun fiziki durumu, barınma, yurt ve taşımacılık hepsi eksiksiz bir durumdadır. Bu bölümlerin kapatılmasını kesinlikle istemiyoruz.

Beş bölümün kapatılması 2300 öğrencisi olan okulumuzun 1200 öğrencisinin ayrılması demektir. Bu durumda esnafımız ekonomik olarak kaybederken velilerde güçlüklerle karşılaşacaktır. Beşikdüzü olarak dört yıllık fakülte beklerken, MYO’muzun beş bölümünün kapatılmasını kınıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler