Belediyeler çalışıyor

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 9 Mart Cuma günü Trabzon’da “Taşınır mal Yönetmeliği ve İşlemleri” konusunda eğitim semineri düzenlendi.Eğitim Seminerimize Eğitimci - Konuşmacı olarak, İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Sayın Tahir Tekin katıldı.Belediye

Belediyeler çalışıyor

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 9 Mart Cuma günü Trabzon’da “Taşınır mal Yönetmeliği ve İşlemleri” konusunda eğitim semineri düzenlendi.

Eğitim Seminerimize Eğitimci - Konuşmacı olarak, İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Sayın Tahir Tekin katıldı.

Belediye başkanları, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve diğer görevlilerin katıldığı seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Seminerin açılış konuşmasını Birlik Genel Sekreterliği görevini yürüten Mehmet Şentürk yaptı.

Konuşmasında, Birlik olarak belediyelerimizin hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, bu süreçte bu tür eğitim seminerlerinin belediyelerimizden gelen talepler doğrultusunda sürdürüleceğini belirtti. Ayrıca eğitim çalışmalarına verdikleri desteklerden ötürü Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’e ve diğer yetkililere teşekkür etti. TBB’nin bu tür eğitimlere verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, bundan sonraki eğitim çalışmalarına da bu desteğin devam edeceğinden emin olduklarını ifade etti.

Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki bölüm halinde yapılan sunumda, “Taşınırmal Yönetmeliği ve İşlemleri” konusunda bilgiler verildi. Yapılan sunumun sonunda belediye çalışanlarımızın diğer sorularına cevaplar arandı.

Sunum ve soru – cevap kısmının tamamlanmasını müteakip Genel Sekreterimiz Mehmet Şentürk’ün teşekkür konuşmasından sonra, Sayın Tahir Tekin’e Birliğimiz eğitim faaliyetlerine vermiş olduğu katkılardan dolayı bir plaket takdim edildi. Sayın Tekin’e ayrıca Genel Sekreterimiz tarafından “Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Fotoğraf Yarışması Kataloğu” ve kemençe hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler