Belediyeden Gazilere Yemek

 Trabzon Belediyesi, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gazilere yemek verdi. Yemeğe, Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Canım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve Gazil

Belediyeden Gazilere Yemek

 

Trabzon Belediyesi, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gazilere yemek verdi.

Yemeğe, Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Canım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve Gaziler katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Sağıroğlu,

"Trabzon'umuzun kurtuluşunun 94. yıldönümü programına katılarak kutlama yaptık. Onurlu ve son derece gururluyuz. Duyarlılıklarından dolayı Trabzon Belediyesine teşekkür ediyorum. Bu teşekkürümüz sadece yemek için değil bize gösterilen güleryüze. Belediyemiz her zaman bizim yanımızda oldu" dedi.

Belediye Başkan Vekili Canım ise böyle güzel bir günde gazilerin yanında olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu vatanı bizlere ebedi yurt olarak bırakan tüm gazi ve şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel