Belediyeden 60 bin ton asfalt

2010 yılı asfalt sezonunda 60 bin ton asfalt sermeyi planlayan Trabzon Belediyesi belirlediği hedefe ulaşarak rekor kırdı.  Son olarak Yeni Cuma ile –Bahçecik arasında yaklaşık 1 km asfalt yol yapan belediye Aralık ayı sonuna kadar asfalt çalışmalarını sü

Belediyeden 60 bin ton asfalt

2010 yılı asfalt sezonunda 60 bin ton asfalt sermeyi planlayan Trabzon Belediyesi belirlediği hedefe ulaşarak rekor kırdı.

 

 Son olarak Yeni Cuma ile –Bahçecik arasında yaklaşık 1 km asfalt yol yapan belediye Aralık ayı sonuna kadar asfalt çalışmalarını sürdürecek.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2010 asfalt sezonunda 60 bin ton asfalt serme hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, “ Yoğun olarak sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde 60 bin ton asfalt serme hedefimizi gerçekleştirdik. Bu aynı zamanda Trabzon Belediyesi tarihinde bir rekordur. Serdiğimiz asfaltın kalitesini de artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda makine parkımızı güçlendirmeye gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar asfaltlama çalışmalarında kullanılmayan lastik tekerlekli silindir aracını belediyemize kazandırdık. Bunun yanında yeni bir demir bandajlı silindir daha aldık. Amacımız her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla kentimize en iyi hizmeti vermektir” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler