Belediye sınava hazırlıyor

Trabzon Belediyesi 45 engelli vatandaşı Nisan ayının sonunda yapılacak ÖMS’ye hazırlıyor. Trabzon Belediyesi,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şubesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri kursa katılan engelliler, eğitimlerini T

Belediye sınava hazırlıyor

Trabzon Belediyesi 45 engelli vatandaşı Nisan ayının sonunda yapılacak ÖMS’ye hazırlıyor. Trabzon Belediyesi,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şubesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri kursa katılan engelliler, eğitimlerini Trabzon Belediyesi eski binasında sürdürüyor.

Memur sınavına hazırlanan engelliler Belediyenin başlattığı bu uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. Böylesine önemli bir etkinliğin diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini de belirten engelli vatandaşlar eğitimlerini çok güzel ve rahat bir ortamda sürdürdüklerini kaydettiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şube Başkanı Tayfun Serdar, hazırladıkları projeye Trabzon Belediyesi ile İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün destek verdiğini belirterek, “  Trabzon Belediyesi duyarlılık göstererek nisan ayı sonunda yapılacak ÖMS için belediye eski binasını tahsis etti. 45 engelli vatandaşımız burada rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürüyor. Burada eğitim gören tüm engelli kardeşlerimizin sınavı kazanıp memur olmalarını arzu ediyorum. Katkılarından dolayı Belediyemize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler