Belediye Meclisine çağrıda bulundu

 CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, İl Genel Meclisi’ne çağrıda bulunarak siyasi parti il başkanlarının da dinlenmesini istedi. Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu’nu da topa tutan Karan, “88 Proje diyor ama biz 8 proje sayamadık” dedi.   CHP Trabzon

Belediye Meclisine çağrıda bulundu

 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, İl Genel Meclisi’ne çağrıda bulunarak siyasi parti il başkanlarının da dinlenmesini istedi. Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu’nu da topa tutan Karan, “88 Proje diyor ama biz 8 proje sayamadık” dedi.  
 
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon İl Genel Meclisi’ne çağrıda bulunarak, “Meclis’te herkes gelip konuşuyor. Bir kere de bu ilin siyasi parti il başkanlarını dinlesinler” dedi.
 
Karan, Trabzon İl Genel Meclisi’nin il başkanlarını da dinlemesi gerektiğini belirterek, “Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ile konuştum. Daire amirlerinin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin, üniversiteden hocaların bazı konularda Meclis’te gelip konuşmaları çok güzel bir olay. Ben de sayın Revi’ye, ‘Şu Meclis’te bir kere il başkanlarını dinleyin. AK Parti il başkanı da, CHP il başkanı da, MHP il başkanı da Meclis’te konuşsun. Bizi de davet edin. Bakın bakalım bu il başkanları Trabzon’la ilgili ne konuşuyorlar’ diye bir dinleyin. Bana tamam dedi ama hala çağırmadılar. Bizden başka herkesi çağırıyorlar” biçiminde konuştu.
 
“88 PROJE DİYOR, 8 PROJE SAYAMADIK”
Karan, önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun projelerini masaya yatıracaklarını belirterek, “Trabzon Belediyesi’yle ilgili bir sunum hazırlıyoruz. Söz verip de yapamadıklarını ifşa edeceğiz. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan önce biz onun 4 yılını değerlendireceğiz. Belediye Başkanı 88 projeden bahsediyor. Biz daha 8’i sayamadık, 80’i nereden ekledi bilemiyoruz. Yıktım dediği ama yıkmadığı evleri göstereceğiz sayın başkana” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel