Belediye hurda araç sorununu çözdü

Hurdaların kaldırılması için öncelikli olarak işyeri sahiplerini uyaran zabıta ekipleri, belediyenin yaptığı uyarıları dikkate almayanların hurdalarını kaldırarak işyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapıyor. Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalış

Belediye hurda araç sorununu çözdü

Hurdaların kaldırılması için öncelikli olarak işyeri sahiplerini uyaran zabıta ekipleri, belediyenin yaptığı uyarıları dikkate almayanların hurdalarını kaldırarak işyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapıyor. Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucu sanayi siteleri çevresine ve yol kenarlarına bırakın hurda araçlar yerlerinden alınarak yediemin otoparklarına kaldırılıyor. Bu çalışmaya sanayi sitelerinin dernekleri ve esnafta destek veriyor. Zabıta ekipleri ayrıca sanayi siteleri çevresine kaçak olarak bırakılan hafriyat ve çeşitli atıkları da kaldırarak çevreyi güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sanayi sitelerinin kentlerin aynaları olduğunu belirterek, " Sitelerin içerisine ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurdaların hem trafiği aksattığı hem de çirkin bir görüntüye sebebiyet veriyor. Zabıta ekiplerimiz hurdaların kaldırılmaları yönünde işyeri sahiplerine gerekli tebligatları yapıyor. Vatandaşlardan isteğimiz görüntü ve çevre kirliliği ortaya çıkaran hurdaları çevreye gelişigüzel bırakmamaları. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve daha hassas davranmalıdır. Amacımız sanayi sitelerimizi güzel bir görünüme kavuşturmaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel