Belediye dolmuş zammını açıkladı

Yapılan açıklamada “Şehrimizdeki dolmuşların yolcu taşıma ücretlerinin zamlanması konusu ‘5326 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’ çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nca yürütülmektedir. Bu yasa gereğince Esnaf ve Sanatkarlar Odası

Belediye dolmuş zammını açıkladı

Yapılan açıklamada “Şehrimizdeki dolmuşların yolcu taşıma ücretlerinin zamlanması konusu ‘5326 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’ çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nca yürütülmektedir. Bu yasa gereğince Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler Odası arasında yapılan görüşmelerde bu konunun hallolmasını bekliyorduk. Ama ne yazık ki bu görüşmelerden sonuç alınamadı. Bu süreçten sonra Valilik Yolu ile Trabzon Belediyesi’ne müracaat ve görevler düşecek olursa ‘5393 sayılı Belediyeler Kanunu’nun ‘15 p maddesi’ne göre belediyemiz üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Valilik vasıtasıyla problemin çözümü ile ilgili bizim karar almamızı gerektirecek bir yazı Trabzon Belediyesi’ne gelmemiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler