Belediye bunu görmüyor mu?

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon'un en işlek Alışveriş merkezleri arasındaki köprü üzerindeki yaya geçidinde bulunan çukur görenleri çileden çıkarıyor.Aylardan beri yaya kaldırımının tam ortasında bulunan çukurun ne amaçla orada durduğu soru işar

Belediye bunu görmüyor mu?

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon'un en işlek Alışveriş merkezleri arasındaki köprü üzerindeki yaya geçidinde bulunan çukur görenleri çileden çıkarıyor.

Aylardan beri yaya kaldırımının tam ortasında bulunan çukurun ne amaçla orada durduğu soru işareti yaratırken, yaşlı ve dalgın vatandaşların sıkça çukuru farketmeden yürürken bir çok düşme olayıyla karşı karşıya kalması tepkilere neden oluyor.

Her fırsatta Trabzon'un çevresi ile ilgili olarak açıklamalar yapan ve yatırımları anlatan yetkililerin yaya kaldırımı üzerinde bulunan bu çukura ilgisiz kalmaları tepkilere neden olurken haber61.net'e konu ile ilgili şikayetlerini duyuran vatandaşlar "Bu ne vurdumduymazlık, bu çıkur burada tuzak olarakmı duruyor. neden duruyor. Yaşlı ve dalgın insanlar sıkça burada düşüyorlar. Vatandaşların bu çukura takılarak kafasını köprü korkuluklarına vurması ve tehlikeli sakatlıkların ortaya çıkması bir yerlerini kırmasımı bekleniyor. İlgililere sesleniyoruz bu ayıbı biran önce kapatsınlar" serzenişlerinde bulundular.

Biz haber61.net olarak vatandaşlardan bu şekilde gelen tepkileri yetkililere duyuruyor ve diyoruz ki "Bize bildirilen ve vatandaşın sağlığı ile ilgili olan her olayın düzeltilinceye kadar takipçisi olacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel