Belediye Başkanından iddialı sözler!

Çarşıbaşı’na bir Çarşıbaşı daha katacağız...

Belediye Başkanından iddialı sözler!
Haber61 / Haber Servisi Trabzon’da Akyazı dolgu sahasının ardından Beşirli-Ganita arası Gülcemal projesiyle dolgu sahası eklenecek. Merkezdeki bu durum diğer ilçeleri de etkiledi. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Darıca sahilini doldurarak daha geniş yelpazede bir sahil planlıyor. Meclisten karar alarak dolgunun tahkimat çalışmasının ihaleye çıkacağını duyurdu. 
Bunlar olurken bir ilçe daha harekete geçti. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ilçe merkezi sahil kesiminde boş bulunan arazinin daha da büyütülerek dolgu sahasıyla büyük bir alan oluşturacaklarını bunun da bir Çarşıbaşı kadar olacağını ve Trabzon’un en gözde sahilini, sosyal aktivite alanlarını gerçekleştireceklerini ifade etti.

Başkan Coşkun konuyla ilgili, “İlçemiz Sahilinde Yapılacak Olunan Tahkimatla 40 Dönümlük Sahil Alanımız 140 Dönümlük Bir Alana Kavuşacaktır.
Sahilimizin 1. ETAP Tahkimat İhalesi Temmuz Ayında Gerçekleştirilecektir.
Proje Tamamlandığında Çarşıbaşı Sahili Çok Güzel Bir Görüntüye Sahip Olacaktır.
Özlenen Çarşıbaşı Sahiline İlçemiz Yakın Zamanda Kavuşacaktır.
Bu Hususta;
Desteklerinden Dolayı
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya
Trabzon Milletvekillerimize
DLH Genel Müdürü Sayın Fatih Turan’a 
DLH Bölge Müdürü Sayın İhsan Gümrükçüoğlu’na
Katkılarından Dolayı Teşşekkür ederiz..” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel