Belediye Başkanı istifa etti

2009 Yerel Seçimlerinde başkan olan Haydar Karakılıç, istifa dilekçesini partisine gönderdiğini söyledi. İstifa etmesinde en etkili nedenin hizmet alamamak olduğunu söyleyen Başkan Karakılıç, "Halkım beni beldeme hizmet yapabilmem için seçti. Belediyemizi

Belediye Başkanı istifa etti

2009 Yerel Seçimlerinde başkan olan Haydar Karakılıç, istifa dilekçesini partisine gönderdiğini söyledi. İstifa etmesinde en etkili nedenin hizmet alamamak olduğunu söyleyen Başkan Karakılıç, "Halkım beni beldeme hizmet yapabilmem için seçti. Belediyemizin imkanları ortada. Muhalefette kaldığımız süre içerisinde de hizmet alamadığımız malum.En azından bağımsız olarak her kapıyı aşındırma imkanına sahip olacağımı düşündüm. Bu kararı vermeden öncede belde halkımıza kararımı açıkladım" dedi.

MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ise, henüz kendilerine resmi olarak bir istifa dilekçesi ulaşmadığını, ulaştıktan sonra bir değerlendirme yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel