Baysal Trabzon'dan ayrıldı

48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Abdullah Baysal, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda ziyaretinde bulundu. Trabzon'daki görev süresi sona eren Tuğgeneral Baysal, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Bölge ve ülkenin güve

Baysal Trabzon'dan ayrıldı

48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Abdullah Baysal, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda ziyaretinde bulundu.

 

Trabzon'daki görev süresi sona eren Tuğgeneral Baysal, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Bölge ve ülkenin güvenliği adına yaptığı çalışmalardan dolayı Tuğgeneral Baysal'a teşekkür eden Vali Kızılcık, yeni görevinde Baysal'a başarılar diledi.

Kızılcık, güvenlik güçlerinin zor şartlarda görev ifa ettiğine dikkati çekerek, "24 saat esasına göre görev yapan siz değerli mesai arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler ülkemizin birlik ve bütünlüğü için çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. İlimize, bölgemize ve ülkemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel