Bayram'da fırtına gibi Trabzon siyaseti

 Kılıçdaroğlu Trabzon’da il teşkilatı Kılıçdaroğlu’nla   Trabzon CHP il örgütü bayramı yoğun geçirdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu bayram tatilini Trabzon ve Rize’de geçirdi. Karşılanmasını istemeyen Genel Başkan eşiyle birlikte geldiği Trabzon havalimanında

Bayram'da fırtına gibi Trabzon siyaseti

 

Kılıçdaroğlu Trabzon’da il teşkilatı Kılıçdaroğlu’nla  

k1.jpg

 

Trabzon CHP il örgütü bayramı yoğun geçirdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu bayram tatilini Trabzon ve Rize’de geçirdi. Karşılanmasını istemeyen Genel Başkan eşiyle birlikte geldiği Trabzon havalimanında Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ile CHP il başkanı karşıladı. CHP il başkanı Yavuz Karan ve CHP il örgütü bu bayramı da yoğun geçirdi.

 

 
MHP’de Rüzgar gibi bayramlaşma… 
 
Bayramlaşmada en çok merak edilen parti şüphesiz MHP idi. Koray Aydın Genel Başkan adaylığını açıklayacağını söylemesinin ardından fırtınaların koptuğu MHP’de gelenek bozulmayarak bayramlaşma 3. Günü yapıldı. Tüm vekil ve belediye başkan adaylarının bayramlaşmada görüldüğü gözlemlendi. Koray Aydın bayramlaşmaya gelmedi ama Aydın’ı destekleyen tüm grup il binasında yerini aldı.
 
k3.jpg
 
Ülkü ocaklarında ise durum daha da farklıydı Trabzon Ülkü Ocakları başkanı Vursay Altaş bayramlaşmada ocağı tam kadro tutarak bayramlaşmaya gelenleri şekerle karşıladı.
 
 

 
AK Parti sokaklardaydı… 
 
k2.jpg
 
AK Parti bayramda tüm isimleriyle birlikte Trabzon’u adım adım dolaşarak neredeyse tüm Trabzon ile bayramlaştı. Bakan Bayraktar ile Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu bayramın birinci günü belediye’deki bayramlaşmada belediye’ye gelen herkesin sıkıntılarını dinledi. AK parti’nin diğer isimleri ise sıkı bir şekilde çalışarak bayramlaşmada tüm Trabzon’u dolaştı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel