Bayraktar:'Millet için çalışacağız!'

Bayraktar, partisinin Of ve Araklı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Bayraktar, Araklı ilçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'de Adalet ve Kalkınma Partisinin 9 yıla yakın zaman iktidarda olduğunu belirterek, ''Başbakan, AK Parti Genel Ba

Bayraktar:'Millet için çalışacağız!'

Bayraktar, partisinin Of ve Araklı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Bayraktar, Araklı ilçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'de Adalet ve Kalkınma Partisinin 9 yıla yakın zaman iktidarda olduğunu belirterek, ''Başbakan, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, dirayeti, çalışkanlığı ve halkıyla vatandaşıyla kucaklaşmasının tezahürü olarak vatana ve milletine yaptığı hizmetlerin tezahürü olarak üç genel seçimde, iki referandum, iki belediye seçimlerinde hep AK Parti birinci parti oldu'' dedi.

Son seçimlerde tüm Türkiye'de iki kişiden birinin oyunu alarak çok büyük teveccühe mazhar olduklarını belirten Bayraktar, şöyle devam etti:

''Türkiyemiz çok ciddi olaylarla karşı karşıyadır. 13 şehidimizin acısı kalbimizde. Tüm sözlerin bittiği zor bir noktadayız. Dün Trabzon'da Doğançay köyünde yaşanan trafik kazasında 8 kardeşimizi kaybettik. Trabzon olarak acımız büyüktür. Bugünler geçecek, milletimizin refahı, huzuru, mutluluğu ve kalkınması için çok yoğun çalışacağız. Trabzon'da siyasetin önde gelenleri olarak bakanımız, ağabeyimiz Faruk Özak bizim her zaman öncümüzdür. Milletvekillerimiz, belediye başkanımız, il başkanımız ve teşkilatlarımızla birbirimize sarılarak yolumuza devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar Trabzonumuza hizmet etmek bizim önceliğimiz olacak. Ben bir kardeşiniz olarak kabinede yer aldım, Türkiye'ye hizmet edeceğiz. Dünyanın konjonktürü, geldiği nokta itibarıyla çevre ve şehircilik öne geçti. Dünya nüfusunun yarısından fazlası şehirlerde yaşıyor. Gelişmiş ülkelerde nüfusun yüzde 90'ı şehirlerde yaşıyor. Ülkemizde de nüfusumuzun yüzde 75'i şehirlerde yaşıyor. Bu bakımdan şehircilik artarken çevre de çok öne çıktı. Hep beraber birlikteliğimizle en güzel hizmetleri yapmak için bir kardeşiniz olarak gayretle azimle elimden geldiği kadar çalışacağım ve sizleri mahcup etmeyeceğim.''

Eski Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ise konuşmasında Erdoğan Bayraktar'a yeni ve onurlu görevinde başarılar dileyerek, ''Kendisine biz TOKİ başkanı olarak gittiğimizde hep destek aldık, Trabzon'a ve Türkiye'nin her tarafına yatırım yaptı ama Trabzon'a hep pozitif ayrımcılık yaptı. Oradaki hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Şimdi kendisine çok değerli bir bakanlık verildi. Türkiye'nin en önemli bakanlıklarından biri. Orada da tecrübesi, zekası, dirayetiyle kararlılığı ile çok başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Biz de onunla hem onun hem Trabzon'un hizmetinde olacağız'' dedi.

 Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile partililer de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel