Bayraktar'ın Trabzon'dan ağır misafirleri

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’dan Ankara’ya gelerek AK Parti büyük kongresine katılan teşkilat mensuplarına yemek verdi.  Bakan Bayraktar İller Bankası Macunköy Tesisleri’ndeki teşkilat mensuplarının yemeğine Bakan Bayraktar’ın eş

Bayraktar'ın Trabzon'dan ağır misafirleri

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’dan Ankara’ya gelerek AK Parti büyük kongresine katılan teşkilat mensuplarına yemek verdi.
 
 
Bakan Bayraktar İller Bankası Macunköy Tesisleri’ndeki teşkilat mensuplarının yemeğine Bakan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar, Ak Parti Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon İl başkanı Adnan Günnar, merkez ilçe başkanı temel Altunbaş, gençlik ve kadın kılları başkanlarının yanı sıra 200  kişilik heyete yemek verdi.
 
Bakan Bayraktar yemek sonrası yaptığı konuşmada “Ak Parti kongresinin İslam alemine, partiye, ülkeye ve tüm insanlığa hayırlı uğurlu olsun olsun” dedi.
 
 
Ak Parti kongresinin çok güzel olduğunu kaydeden Bakan Bayraktar, “Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız gerçekten vatanımız ve milletimiz için partimiz için hükümetimiz için devletimiz ülkemiz için çok değerli mesajlar verdi. Bizlere çok uzun bir yol haritası gösterdi. Allah kendisinden razı olsun. Biz de Trabzon olarak Trabzonlu olarak önemliyiz. Biz  Trabzonlu olarak sizin bayrağınızı Trabzon bayrağını yere düşürmeyeceğiz.  Trabzon  insanının başını dik tutacağız. Bunları Trabzon’a hizmet yaparak yapacağız.Mutlaka dirliğimizi, birliğimizi sağlamamız gerekiyor.. Birbirimizin kulvarına girmeyeceğiz, çomak sokmayacağız. Birbirimiz desteklemezsek, kan kaybederiz. Birbirimize mutlaka sarılmak durumundayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel