Bayraktar'dan şehit ailesine ziyaret

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’un Araklı ilçesinde şehit polis memuru Ümit Yıldırım’ın ailesini evinde ziyaret etti.  Beraberinde AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı AK Pa

Bayraktar'dan şehit ailesine ziyaret

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’un Araklı ilçesinde şehit polis memuru Ümit Yıldırım’ın ailesini evinde ziyaret etti. 
 
Beraberinde AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ile birlikte şehit polisin ailesini evinde ziyaret eden Bakan Bayraktar, şehidin annesi Sinnet Yıldırım ve dayısı Ahmet Aygün ile görüştü. Devlet ve Bakanlık olarak her zaman yanlarında olacağını kaydeden Bakan Bayraktar, şehit annesi Sinnet Yıldırım , dayısı Ahmet Aygün ve şehidin yeğenleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Şehit polis memuru Ümit Yıldırım, Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar Köyü Mevkiinde polis aracının geçişi sırasında 17 Eylül 2012 tarihinde PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit düşmüştü. Olayda Yıldırım ile birlikte 8 polis memuru şehit düşmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler