Bayraktar'dan Oylum'a söz...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Sürmene’nin Oylum beldesine ziyaretinde beldenin yol sorununu en kısa sürede çözeceklerini sözünü vererek gerekli girişimleri başlattı.AK Parti milletvekili adayları Erdoğan Bayra

Bayraktar'dan Oylum'a söz...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Sürmene’nin Oylum beldesine ziyaretinde beldenin yol sorununu en kısa sürede çözeceklerini sözünü vererek gerekli girişimleri başlattı.

AK Parti milletvekili adayları Erdoğan Bayraktar, Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu, Sürmene ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen milletvekili adayları, ardından merkeze 25 kilometre uzaklıktaki Oylum Beldesi’ne hareket etti. Yolculuk esnasında yol kenarında bekleyen çocuklar gören Bayraktar, aracından inerek çocuklara oyuncak verdi.

Milletvekili adayları Oylum Beldesi’nde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Bayraktar’a Fatih Mahallesi Muhtarı Kemal Karadeniz Oylum Beldesi’nin yol sorununu iletti. Beldeye gelirken yolun durumunu yakından gördüklerini ifade eden Bayraktar, telefonla Karayolu Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil’i aradı. Bölge Müdürü yol çalışmalarını başlatmak üzere Oylum’a iş makinelerinin gönderileceğini söyledi.

“Ben tuttuğunu koparan ve mücadeleci bir insanım” diyen Bayraktar, Oylum’un yol sorununu çözeceklerini açıkladı. Bu konuda belde halkına söz veren Bayraktar, “Birkaç gün içinde iş makineleri gelecek. Şayet karayolları buraya iş makinesi göndermezse, özel sektörden alacağımız iş makinelerini buraya yığacağız. AK Partiye kızmayın, gönül koymayın” dedi.

Trabzon’a yapılabilecek hizmetler için gece-gündüz düşündüklerini ve toplantılar yaptıklarını ifade eden Bayraktar, “Geçenlerde İstanbul’da iş adamları ile toplantı yaptık. İş adamlarımız Trabzon’a hizmet edeceklerinin sözünü verdiler. 12 Haziran seçimlerinin ardından Trabzon Büyükşehir olacak. Büyükşehir olması ile birlikte belde ve belediye yoları ile köy yollarını yapacağız” diye konuştu.

Bayraktar, Oylum beldesi dönüşünde yol kenarında tarlada çalışan vatandaşların yanına giderek bir süre sohbet etti. Daha sonra ise yine Oylum Beldesi’ne bağlı Yazıova köyünü ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel