Bayraktar'dan "kaset yorumu"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’daki Bayburt ve Gümüşhane dernekleri üyeleri ile bir araya geldi. Zorlu Grand Otel’de düzenlenen öğle yemeğine AK Parti milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Öza

Bayraktar'dan "kaset yorumu"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’daki Bayburt ve Gümüşhane dernekleri üyeleri ile bir araya geldi.

Zorlu Grand Otel’de düzenlenen öğle yemeğine AK Parti milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Yunus Karabela, Salih Cora ve İl Başkanı Adnan Günnar ile dernek üyeleri katıldı. Yemeğe katılanlarla yakından ilgilenen Erdoğan Bayraktar, yemek öncesinde tüm masaları gezerek, konuklara ‘hoş geldiniz’ dedi.

Yemekte konuşan ve MHP’nin kaset skandalı ile ilgili ilk kez görüşlerini dile getiren Erdoğan Bayraktar, “Kasetleri bulup ortaya çıkarmak çok ayıp bir şey ama bu kasetlerde hem hal olanların kasetlerle gündeme gelenlerin o anda konuştuğu başka kelimeler var. Oyların artması için söylediği başka şeyler var. Milliyetçiyiz geçinenler bunlar, milliyetçiyiz edebiyatı yaparak bizleri kandırmaya çalışanlar, geçinen bunlar. Şimdi diyorlar ki ‘AK Parti yanlış işler yaptı, yandaşlarını kayırdı’ Kardeşim Samsun-Sarp yolunu siz 16 senede bitiremediniz, Koalisyonlarla 15 ay 16 ay hükümetlerle 3-4 ay toplanamayan kabinelerle bitiremediniz. Biz geldik bitirdik. Gecelik faizler, enflasyon rakamları, Türk parasının pul olması hep bunların döneminde gündeme gelen konulardı. Şimdi Türkiye komşuları ile sıfır problem noktasına gelmektedir. Türkiye 47 ülke ile vizeleri kaldırmıştır. 90 ülkeye vizesiz girmekteyiz. İMF ye olan Borcumuz 30 milyar dolardan 5 milyon dolara indirilmiştir. Artık kendi enerjimizi üretecek duruma geldik. Türkiye’nin ana fotoğrafı budur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel