Bayraktar'dan Belediyeye ziyaret!

 Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti.Bakan Erdoğan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun belediye başkanı olmasıyla birlikte T

Bayraktar'dan Belediyeye ziyaret!

 

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Erdoğan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun belediye başkanı olmasıyla birlikte Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığını belirterek, “Belediye başkanımız ile fikir ve zikir birliğimiz var., Kardeşliğimiz ve çok yakın bir dostluğumuz var. Birlikte Trabzon’a en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz. Hizmetlerimiz bundan sonra da artarak ve güçlenerek devam edecektir” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 61. hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Erdoğan Bayraktar’ın kendi şehrinin belediyesini ziyaret etmesinden dolayı onur duyduklarını ifade ederek, “Trabzon şehri, Bayraktar’ın TOKİ Başkanlığı döneminde verdiği hizmetleri hiçbir zaman unutmayacak. O’nun döneminde Trabzon’da kentsel dönüşümlerde büyük adımlar atıldı. Zağnos, Ayasofya, Tabakhane, Çömlekçi ve Pelitli kentsel dönüşümlerinin başlatılması tarihi şehir Trabzon için çok önemli projelerdi. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile TOKİ başkanlığı döneminde bu projelerin başlatılmasını sağlayan Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a şükranlarımı sunuyorum. Desteklerini bundan sonra de devam edeceğine inanıyorum ve Trabzon halkı adına kendisini baba ocağı Trabzon’da görmekten onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Trabzon’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise 2009 seçimlerinden sonra Trabzon’da AK Partili bir belediye başkanını göreve gelmesinden sonra Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığını belirterek, “Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bürokratlık döneminde yaptığı başarılı çalışmaları çalışmaların belediye başkanı olarak da sürdürüyor.Bundan sonra bunu çok daha net çizgilerle göreceğiz. Belediyemizle, Valiliğimizle, bürokratlarımızla, sivil toplum örgütleriyle ve siyasi partilerimizle birliktelik içerisinde Türkiye’de bir amiral gemisi olan Trabzon’u ‘marka kent’ haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzon için ne taahhüt etmişsek bunları yapacağız. Taahhütlerimiz arasında olmayıp da yapılması gerekenleri de bu kente kazandıracağız. Bunun için birlikteliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Duaya ihtiyacımız var” diye konuştu. Bayraktar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a her zaman pozitif ayrımcılık gözüyle baktığını vurgulayarak, “ Başbakanımız Trabzon’u seven bir başbakandır. Yapılan hizmetlerle bunu bugüne kadar gösterdi ve bundan sonra da gösterecektir. Ben de bir Trabzonlu olarak, sizden birisi olarak, bu kadim kente elimden gelen desteği vermeye gayret göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu, ziyaretin anasına Bakan Bayraktar’a telkari işlemeli takunya hediye etti. Ziyaret Bayraktar’ın belediye şeref defterini imzalamasıyla son buldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel