Bayraktar'a Ege'den ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ege Bölgesi Sanayi Odası (ESBO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve beraberindeki heyeti kabul etti.Bakan Erdoğan Bayraktar kabulde yaptığı konuşmada, İzmir ve Ege Bölgesine Hükümet olarak daha fazla ö

Bayraktar'a Ege'den ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ege Bölgesi Sanayi Odası (ESBO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakan Erdoğan Bayraktar kabulde yaptığı konuşmada, İzmir ve Ege Bölgesine Hükümet olarak daha fazla önem vermeyi planladıklarını ifade etti.

450.20120208135031.jpg

Bakan Bayraktar şunları kaydetti: “Bakanlık olarak İzmir’e ne yapabiliriz onları irdeliyoruz.  Afet riski altındaki binaların, afet riski alanlarının dönüştürülmesi, bunun yanında kentsel dönüşüm de buna dahil. Bu doğrultuda önümüzdeki süreçte çok ciddi bir gayret içerisinde olacağız. Çevre konularında da İzmir bizim için önemli. 

Çevreyi koruma konusunda duyarlı olmayı nasıl yapabiliriz, bunun üzerinde duracağız. Biz çevre konusunda sanayicilerimizi rahatlatmak mecburiyetindeyiz. Bu işi istismar eden sanayicilere de dikkatli olmamız lazım” diye konuştu.

ESBO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar ise kentsel dönüşüm, şehircilik planları ve çevre ile ilgili kontroller konusunda Bakan Bayraktar’dan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel