Bayraktar Yalnız kaldı!

Haber61.Net / Haber Servisi - 17 Aralık Operasyonlarından dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'da nasibini alan bakanlardandı. Bayraktar, dün TBMM'in yapılan Genel Kurul'a katılarak yerini almıştı. Genel Kurul Salonuna giren Eski Bakan Bay

Bayraktar Yalnız kaldı!

Haber61.Net / Haber Servisi - 17 Aralık Operasyonlarından dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'da nasibini alan bakanlardandı. Bayraktar, dün TBMM'in yapılan Genel Kurul'a katılarak yerini almıştı. Genel Kurul Salonuna giren Eski Bakan Bayraktar partili diğer arkadaşları tarafından yalnız bırakıldı. Oturum süresi boyunca kimse ile görünmeyen Bayraktar TBMM'yi de yalnız başına terk etti. Öte yandan Trabzon Milletvekili olan Bayraktar'ın üzgünlüğü yüzüne yansırken bazı arkadaşları ile konuşurken ağlamaklı olması dikkatlerden kaçmadı.

1.20140506093010.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel