Bayraktar Trabzon'da

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, uzun bir aranın ardından memleketi Trabzon’a gelerek Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun projelerini açıkladığı toplantıya ve Sürmene

Bayraktar Trabzon'da

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, uzun bir aranın ardından memleketi Trabzon’a gelerek Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun projelerini açıkladığı toplantıya ve Sürmene’de bir cenaze namazına katıldı.


17 Aralık'ta İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında oğlunun gözaltına alınmasının ardından Bayraktar, bakanlıktan istifa ettiğini açıklamıştı. Uzun bir aranın ardından memleketi Trabzon’a gelen Bayraktar, hemşehrileriyle hasret giderirken kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğu gözlendi.


Bayraktar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun bir otelde düzenlediği proje tanıtım toplantısına katıldı. Bayraktar,


buradan Sürmene ilçesine giderek hayatını kaybeden eski Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu’nun cenaze namazına katıldı.


Bayraktar, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken seçim süresince Trabzon’da bulunacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel