Bayraktar Maçka'da fidan dikti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sağlık Bakanlığı Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ni ziyaret etti, hastane önündeki alana ağaç dikti.İlçede yapım

Bayraktar Maçka'da fidan dikti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sağlık Bakanlığı Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ni ziyaret etti, hastane önündeki alana ağaç dikti.İlçede yapımı tamamlanan hastaneyi ziyaret eden Eroğlu ve  Bayraktar, hastane önündeki yeşil alana çam ağacı fidanı dikti.

bayraktar_fidan.jpg

Bakanlar ellerine kürek alarak fidan dikimine yardım ettikten sonra, çam fidanını birlikte suladı. Bakan Eroğlu ve Bayraktar daha sonra hastane içerisinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hastanede tedavi gören hastalarla bir süre sohbet eden Bakan Bayraktar ve Bakan Eroğlu, hastanenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Hastane ziyareti esnasında engelli bir çocuk Bakan Bayraktar'a yapı denetimlerinin artması temennisinde bulunarak, apartman, konut ve yaya geçitlerinin engelli vatandaşların yaşamına müsait dizayn edilmesi yönünde isteklerini belirtti. Bakan Eroğlu, Maçka'dan ayrılarak İstanbul'a hareket etmek üzere Trabzon'a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel