Bayraktar ikna edilmeye çalışılıyor!

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine istifa bakanlık ve vekillikten istifa ettiğini açıklayan Erdoğan Bayraktar'ın AK Partiye geri dönebileceği konuşuluyor.İstanbul'da 17 Aralık'ta başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası gözaltına alınanlar ara

Bayraktar ikna edilmeye çalışılıyor!

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine istifa bakanlık ve vekillikten istifa ettiğini açıklayan Erdoğan Bayraktar'ın AK Partiye geri dönebileceği konuşuluyor.

İstanbul'da 17 Aralık'ta başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası gözaltına alınanlar arasında  İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan'da bulunuyordu.

Adliyedeki ifadelerin ardından Çağlayan ve Güler'in oğulları tutuklanmış Bayraktar'ın oğlu ise serbest kalmıştı. Bunun üzerine Güler ve Çağlayan, bakanlıktan istifa ederken, Bayraktar hem bakanlıktan hem de vekillikten istifa ettiğini ağır ifadelerle açıklamıştı.

İSTİFA EDEN DİĞER İSİMLER SİLİNDİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası AK Partili bir çok vekil de istifa etti.  Partiden istifa ederek yollarına bağımsız devam etme kararı alan İdris Bal, Hakan Şükür, İdris Naim Şahin, Ertuğrul Günay,  Haluk Özdalga ve Erdal Kalkan'ın isimleri Ak Parti internet sitesinde yer alan milletvekilleri listesinden çıkarıldı. Bunların arasında Bakanlıkla birlikte vekillikten de istifa ettiğini açıklayan Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar'ın isminin silinip daha sonra tekrar eklendiği ortaya çıktı.

İSTİFADAN VAZGEÇİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

İstifası büyük bir yankı uyandıran Erdoğan Bayraktar'ın isminin AK Parti resmi sitesindeki milletvekilleri listesinden silinip tekrar eklenmesi yeni söylentilere yol açtı. AK Parti kulislerinden edilinen bilgiye göre, Erdoğan Bayraktar'ın milletvekilliğinden istifa etmemesi için ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler