Bayraktar Hastane yolunu inceledi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yol sorunu çözülüyor. AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın da yakından takip ettiği yol yapım ça

Bayraktar Hastane yolunu inceledi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yol sorunu çözülüyor. AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın da yakından takip ettiği yol yapım çalışması kısa sürede tamamlanacak.

 

Yomra’nın Kaşüstü Beldesi’nde yaptırılan ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak isimlendirilen Trabzon’un yeni hastanesinin yol sorununun çözümü için önceki ay başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yol yapım çalışmalarını yakından takip eden AK Parti Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 400 yataklı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda devam eden çalışmaları yerinde gördü. Bayraktar, hastane yolunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Hastaneyi Karadeniz Sahil Yolu’na bağlayacak olan 2 kilometrelik yolda ilk etapta kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Bayraktar, yol çalışmalarında iki binanın yıkılacağını açıkladı. Bayraktar, “Yol üzerindeki aşırı dik yokuşlar uygun kotlara indirilecek. Yolun gerekli görülen yerlerinde zemin kayması ihtimaline karşı tedbir amacıyla fore kazık imalatı yapılacak. Her yönüyle güvenli ve kullanışlı bir yol olacak. Alt ve üst yapıları tamamlanacak. 8 metre genişliğe sahip olacak yol kenarında kaldırımda yer alacak” dedi.

 

ÇALIŞMALAR HAZİRAN’DA BİTECEK

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yol yapım çalışmalarını yürüten Yüksel Proje Uluslararası AŞ yetkilileri, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti. İş sonunda yolun alt ve üst yapısının her yönden tamamlanacağını ifade eden yetkililer, şunları söyledi: “20 kamyon ve iş makinesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağışlar nedeniyle çalışmalarımızda yer yer aksama yaşansa da yolun kısa sürede tamamlanması için büyük uğraş veriyoruz. Haziran ayında işleri bitirmeyi hedefliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel