Bayraktar güven tazeledi!

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) 70.Olağan Genel Kurulu Entegre Sosyal Tesisleri'nde yapılırken, mevcut başkan Lütfü Bayraktar güven tazeledi.Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) 70. Olağan Genel Kurulu En

Bayraktar güven tazeledi!

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) 70.Olağan Genel Kurulu Entegre Sosyal Tesisleri'nde yapılırken, mevcut başkan Lütfü Bayraktar güven tazeledi.

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) 70. Olağan Genel Kurulu Entegre Sosyal Tesisleri'nde yapılırken, mevcut başkan Lütfü Bayraktar güven tazeledi.

FİSKOBİRLİK mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar ve Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar'ın aday olduğu kongreye 171 delegenin 166'sı katıldı. Genel kurul'da hakkındaki iddiaları yanıtlayan Lütfü Bayraktar "Hakkımda görevi kötüye kullanmaktan dolayı ve makam aracı ile ilgili bir takım iddialar var .Bu iddialardan görevi kötüye kullandığımla

ilgili açılan davada savcılık kovuşturma olmadığına karar verdi. Söz konusu iddiada bir yönetim kurulu üyemizi 25 bin lira para gerekliydi. Biz de bunu yönetim kurulu kararı ile iş avansı olarak verdik. O da zamanında geri ödeme yapacaktı. Fakat kredi sağlayamayınca bizzat kendim cebimden ödeme yaparak parayı geri iade ettim. Diğer bir konu ise 2008 yılında kurumu zarara uğratmakla şikayette bulunuldu. Bu fındık alımı ve satımıyla ilgili görev zararıdır. Muhasebe kaydına göre görev zararıdır. Bu genel kuruldan geçmişti. Buna rağmen bu konuda suçluysam daha öncede fındığı pahalı alıp ucuza satmak zorunda kalan bütün geçmiş yönetimler de suçludur. Makam aracı konusuna gelecek olursak yönetim kararı ile belirlenmiş fiyattan daha ucuza aldığımız bir araçtır" dedi.

Kongrede gündemdeki konularla ilgili daha önce satış kararı alınan ancak satılamayan Giresun, Trabzon ve Ordu'daki arazilerin satışıyla ilgili yönetime yeniden yetki verildi.

Yapılan kongre sonucunda ise Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar başkanlığındaki lise 78 oy alırken, Lütfü Bayraktar 93 delegenin oyu ile güven tazeledi.

Kongre sonrasında delegelere teşekkür eden Bayraktar, FİSKOBİRLİK uğruna annesinin vasiyetini dahi yerine getiremediğini söyledi. Bayraktar "Annem vefat etmeden bir süre önce FİSKOBİRLİK'i bırak demesine rağmen bırakmadım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel