Bayraktar, Göktaş kavgasının faturası kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti eski milletvekili Kemalettin Göktaş’ın havalimanında kavgasının görüntülediği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru Adem Aydın ile emniyet amiri Aydın Öztürk açığa alınd

Bayraktar, Göktaş kavgasının faturası kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti eski milletvekili Kemalettin Göktaş’ın havalimanında kavgasının görüntülediği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru Adem Aydın ile emniyet amiri Aydın Öztürk açığa alındı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 23 Kasım’da Trabzon’a gelişi öncesinde havalimanı VİP salonu önünde Bakan Bayraktar ile Ak Parti eski Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın tartışma görüntülerinin televizyonda yayınlanınca Trabzon Valiliği, görüntüleri kimin servis ettiğini bulabilmek için soruşturma başlattı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Adem Aydın’ın kavga görüntüleri çektiği belirlendi. Bunun üzerine polis memuru Adem Aydın ile Muhabere Eletronik Şube Müdürü Aydın Öztürk açığa alındı, haklarında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Görüntülerin emniyetten kim tarafından verildiğinin araştırıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler