Bayburt’un sıradışı öğretmeninden bir proje daha

Bayburt’ta görev yapan Emre Özel sıradışı bir projeye daha imza attı.

Bayburt’un sıradışı öğretmeninden bir proje daha

Haber61 – Haber Servisi – Bayburt’un Demirözü ilçesi Beşpınar köyünde bulunan Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu Fen Bilgiler öğretmeni  olarak görev yapan ve yaptığı projelerle Milli Eğitim bakanlığının “Çizgi Ötesi Öğretmenler”i arasına giren Emre Özel, yeni bir projeye daha imza attı.


Köy, mahalle, mezra, sokak demeden tüm Anadolu’ya eğlenceli bir yolculukla, Bilim Merkezi, Müze, Sinema, Planetaryum vb. Eğitsel-Sosyal ortamlara gidemeyen ülkede ki 17.5 Milyon Öğrencinin ayağına Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Biyoloji, Optik, Astronomi, Sanal Eğitim ile ilgili tüm imkanları getirirken onlar ile birlikte bilim dünyasının renkli kapılarını aralamayı amaçlayan “Bilim Otobüsü” projesi hayata geçirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Hazırlanan otobüsün açılışı Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal, Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, İl Başkanı Sayın Fatih Yumak'ın katılımıyla açıldı.

Emre Özel “nice bilim insanları yetiştirmiş topraklarımızdan Piri Reisler, İbni Sinalar, Ali Kuşçular, Aziz Sancarlar yetiştirme parolası ile yola çıktığımız bu projede destekleri ile her aşamasına katkılarını sunan Başta Sayın Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a, Destek Hiz. Genel Müdürümüz Salih Ayhan'a Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan'a İl Milli Eğitim Müdürümüz Soner Can'a Sayın Kaymakamımız Ali Erdoğan'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet Çiğdem'e saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız. Proje de gece gündüz demeden aylarca omuz omuza çalıştığım kardeşim Hakan Özışık'a şahsım adına ayrıca teşekkür ederim” dedi.

ÇİZGİ ÖTESİ ÖĞRETMENLER ARASINA GİRDİ

ÇİZGİ ÖTESİ ÖĞRETMENLER BEGESELİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Sıradışı öğretmen Emre Özel, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptıkları çalışmalarla “Çizgi Dışı Öğretmenler” arasına seçildi.

Özel, “Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'de ki sıra dışı çalışmalarıyla öğrencilerine ve çevresine farkındalık oluşturmuş 10 öğretmen arasına girmek ve Türkiye'de iyi örneklerin çoğaltılmasının amaçlandığı "Çizgi Ötesi Öğretmenlerimiz Belgeseli" Projesine seçilmenin ve bu çalışmada yer almanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum. Ömür boyu unutmayacağım bu armağanı bizlere sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler